Kulturnatta arrangeres lørdag 17. september!

Forberedelsene til Kulturnatta 2016 er i full gang!!

Som tidligere ønsker vi å vise mangfoldet i byens kulturliv denne kvelden, og vi håper at alle gode krefter ønsker å bidra til å gjøre dette arrangementet til en suksess.

Kristiansand kommune er i samarbeid med Kulturprodusenten arrangør, men vi er helt avhengig av hjelp for å få dette arrangementet gjennomført på en god måte. Både i forhold til konsertsted, innhold på scenene og i forhold til gjennomføring av selve arrangement oppfordrer vi alle som har en god ide, eller ønsker å bidra på andre måter, om å ta kontakt med oss.

Øystein Flemmen og Lars Reiten er prosjektledere for Kulturnatta. Har du forslag eller spørsmål kan du kontakte flemmen@kulturprodusenten.no/ tlf: 920 60 201 eller reiten@kulturprodusenten.no / tlf: 41673457 hvis du har innspill eller andre spørsmål.

Vi gleder oss til lørdag 17. september!